Het nieuwe hoofdstuk 5 is nu online boordevol informatie.
Na de eerste 4 hoofdstukken is het tijd voor de volgende items:
O.a.:
- Roodbaars met gedroogde tomaat
- Kooktechniek: Koken van Romanesco
- Weet wat je eet? – Wat is geklaarde boter?
- In de keuken – Kip in dragonsaus – Mijn favoriet
- Smaakpalet: Zuur
- In de keuken – Nog meer avocado recepten
- Voedingsstoffen – Vetten
- Voedingsstoffen – Bataat
- In de Keuken: Frittata al forno
- In de keuken – Glutenvrije quiche
- In de keuken – Groenteschotel voor een stabiele bloedsuiker
- Weet wat je eet? Bewaren van olie
- Voedingsstoffen – Vitamine E
- Weet wat je eet? – Dragon
- Weet wat je eet? – Orzo
- In de keuken – Ceviche van vis
- In de keuken – Stamppotje met zoete aardappel