Blog Post

E-Book hoofdstuk 5 is nu online

E-Book hoofdstuk 5 is nu online

Het nieuwe hoofdstuk 5 is nu online boordevol informatie.

Na de eerste 4 hoofdstukken is het tijd voor de volgende items:

O.a.:

  • Roodbaars met gedroogde tomaat
  • Kooktechniek: Koken van Romanesco
  • Weet wat je eet? – Wat is geklaarde boter?
  • In de keuken – Kip in dragonsaus – Mijn favoriet
  • Smaakpalet: Zuur
  • In de keuken – Nog meer avocado recepten
  • Voedingsstoffen – Vetten
  • Voedingsstoffen – Bataat
  • In de Keuken: Frittata al forno
  • In de keuken – Glutenvrije quiche
  • In de keuken – Groenteschotel voor een stabiele bloedsuiker
  • Weet wat je eet? Bewaren van olie
  • Voedingsstoffen – Vitamine E
  • Weet wat je eet? – Dragon
  • Weet wat je eet? – Orzo
  • In de keuken – Ceviche van vis
  • In de keuken – Stamppotje met zoete aardappel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts