Blog Post

E-Book hoofdstuk 4 is online

E-Book hoofdstuk 4 is online

Het nieuwe hoofdstuk deel 4 is nu online boordevol informatie.

Na de eerste 3 hoofdstukken is het tijd voor de volgende items:

  • 90 pagina’s met:
  • Brood, daar zit wat in?
  • Kooktechniek: Myoteren van specerijen
  • Wat zijn koolhydraten?
  • Kooktechniek: Visfumet zelf maken
  • Kooktechniek: Wokken van groenten
  • Ontbijtje Gezond nieuw recept
  • Kooktechniek: Bakken op de huid van doradefilet
  • Wat is een gremolata?
  • Verse pesto is zo gemaakt
  • Pasta koken op een speciale manier
  • Van kennis naar keuken: Minder is meer
  • Gezonde recepten met vis
  • Avocado het groene vet
  • Wat is druivenpitolie?
  • En nog meer

Als je nog geen lid bent kun je je aanmelden. Dan krijg je in totaal 12 hoofdstukken voor slechts € 27,50.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts