E-Book hoofdstuk 4 is online
Het nieuwe hoofdstuk deel 4 is nu online boordevol informatie. Na de eerste 3 hoofdstukken is het tijd voor de volgende items: 90 pagina's met: Brood, daar zit wat in?…
E-Book hoofdstuk 3 is nu online
Hoofdstuk 3 is een mooi hoofdstuk geworden met veel tips en informatie over de volgende onderwerpen. 58 pagina's met:Kooktechniek: Pocheren van een scharrelei Zuurkool en meerWat kunnen we doen om…
Hoofdstukken 1 & 2 gratis downloaden
Expertise en kennis betreffende voeding en recepten Met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van voedingsleer en koken met eerlijke producten kunnen we je helpen om een uitgebalanceerde…
Unieke samenwerking tussen Erna Kolkman en Carlo Straver
Wat begon met een vraag van Erna om bij Carlo in zijn kookstudio in Pijnacker een lezing te mogen geven over spijvertering, is uitgegroeid tussen een samenwerking op het gebied…